NyÅr!


Då var den sista dagen kommen på det här året! Jag jobbar till nio och sen är jag hundvakt. Japp så ser mitt nyår ut! Jag och Trixy =)

Syrran och hennes boy har nu landat i Paris och jag hoppas på att de får det super mysigt. När hon frågade om hundvakt kunde jag bara inte säga nej. Hon har ställt upp på mig så många gånger att jag knappt kommer ihåg längre. Och trixy är ju hur söt som helst, det är ju ett plus =)

Hahah men att gå ut och gå nio på morgonen och sova super trångt i sängen är man ju inte direkt van vid.

Mitt löfte inför de nya året ska bli att jag ska börja träna mer och röra på mig så det börjar ju bra med att jag får ta långa promenader med Trixy. Bra det du!

Ja det här året 2007 har faktiskt varit bra. Jag kan inte komma på en enda dålig sak som hänt :S
Hoppas på ett likadant år igen då, och så hoppas jag på att de kommer gå fort.

Gott Nytt År På Er Sötisar!

Icke Röd dag!

Jaha då har typ julen passerat, bara nyår kvar sen är det lugnt i huset igen! Ska faktiskt bli skönt men jag har lilla paniken. Jag blir ju fasen arbetslös efter nyår =( Hur ska det gå egentligen, hur gör man då?!
Jag får väl gå på timmar men hur jävla kul och lönsamt är det då!!!! Nu skriver vi om något annat!

Juldagen var trevlig, var nykter =P Hahah drack och drack men det hände inte ett skit. Men det gjorde ju inget för jag måde ju bra dagen efter.
Hamnade på harrys efter lite fest hos Linda och Ann, jäkla rännande.
Heheh nu när jag tänker efter så var jag nog den som var mest nykter av alla. Vissa spåra ju ur helt!! Tänk att man kan förändras så mycket av alkohol, läskigt egentligen. Men men alla gör bort sig lite si och så där! Kul hade jag iaf!!

Ja sen har man bara jobbat och jobbat som vanligt. Mina stackars tanter och gubbar mår lite dåligt just nu. Jäkla vintersjukdomar då!!! Men tur att man har såna som mig som pysslar och tar hand om dem =P

Imorgon jobbar jag kväll så har bokat in en mysdag med Adrian på stan =) var faktiskt längesen vi var på stan och hade kul. Så det var verkligen på tiden!

Näpp nu har jag pratat med darling och kom av mig så det får va nog för idag.

Ha det!!

JulDagen = fest!!

Idag bär det av till Linda och festa lite eller rättare sagt mycket =)
Vi ska tydligen fara runt lite var som helst, men jag är på!
Har alltid sagt att Juldagen är min dag att få leka lite, alltså släppa alla tyglar. Man är mamma och ordningsam alla dagar på året men just denna dag så får man va ute hur sent man vill och ha skoj =)

Julafton igår var mysig och lugn. Alltid lika kul och se Adrian helt inne i sina klappar. Han fastnade för syrrans julklapp, ett star wars skepp, har till och med sovit med det. Och så pommes fritesen ifrån Hanna förstås =)

Nää du nu måste jag klä på mig och åka, låt resan börja!!

4 Advent

Jaha då har man jobbat och handlat det sista tills i morgon. men jag glömde bingolotten =(
Funderar på att springa till konsum och se om det finns några kvar, hmm undrar om jag orkar?!

Just nu är mamma här och hon håller på att göra mat och här sitter jag =P men alla som känner mig vet att jag inte passar i ett kök.
Rätt sjukt med tanke på att jag har gått storhushåll och har fina betyg därifrån. Hahah måste ha charmat lärarna!

I morgon är det julafton, konstigt. Jag vill ha snö, ska det bli en snötom jul i år med?? Jag vill inte det, känns inge bra då ju.

Men men tyvärr så får jag inte bestämma det, hatar att inte få bestämma =P

Ja men God Jul på er <3

Fy fan för att spy

Här har man legat magsjuk och det var inget jag hoppas på att få göra om =( Fy fan för att spy så där. Jag är helt matt i hela kroppen och det känns som om jag inte ätit och sovit på flera dygn.
Hoppas att det är över nu iaf, jag orkar inte mer så det måste de bara.

I morgon är det lördag och jag ska till darling och hälsa på, ska bli kul men endå känns det som jag kommer stressa förbi där för att jag ligger efter så mycket här hemma. Men men man får ta det som de kommer.

Resten av helgen består väl av att fixa till julafton! Vad sjukt egentligen att man stressar och fixar för en liten sketen dag. Okej att Julafton är mysig men tänk om man bara kunde få slippa all stress och pengar som springer iväg. Sjukt tycker jag!
Det som egentligen betyder något är att alla är samlade och att allt bara kan få vara bra för en dag =)

Ja men så ser det iaf ut i dagens läge.
Ska gå och lata mig nu så jag är pigg och fräsch till i morgon.
Kramisar på er!!

Hemlighet

Jag har en hemlighet som ingen vet, det ni!!

Sitter och tänker på att det är en dag kvar sen är jag typ ledig 1½ dag iaf och då ska jag fixa det sista till julen och sånt. *fniss*
Kommer nog bli bamse mysigt, pappa och Gabriel kommer med fira jul hos mig och det har ju då aldrig hänt förut så det kommer bli en överrasking.
Kul att vi kunde va hos mig något år med. På kvällen går vi nog ner till Farmor och Farfar och leker en stund med dom med om vi nu då inte har somnat efter all julmat och bestyr.

Åker till Darling på lördag och firar lite jul med honom med, och det ska bli riktigt intressant. Undrar vad han kommer tycka om min julklapp =)

Längtar tills Adrian ska få öppna sina julklappar, alltid lika kul och se hans ögon som är stora som hus och leendet på läpparna. Man om det är ett mjukt paket kan det hända att de inte blir lika skojigt!! hehehe

Ja Julen är då härlig om man skippar stressen, känns som om jag har lyckats hoppa över det i år faktiskt.

Dags för bokläsning... kramisar å go natt

Löjliga jag =(

Hmmm sitter och funderar på vad det är för fel på mig?! Jag har blivit värsta mesen, känslorna bara väller fram i mig. Känner typ att jag har gråten i halsen hela tiden.
Tar åt mig fruktansvärt vad folk gör och säger och känner mig så konstig.
Trodde jag var på smällen eller något men så låg det inte till. Jag fattar bara inte vad det kan va, är inte van och vara så här. Blir liksom lite rädd för mig själv!!

Annars så har dagen bara rullat på i vanlig ordning. Jobbat och snackat en massa stunt med jobbarkamraterna =)
Jobbade med syrran idag, måste säga att det var rätt trevligt.

Jag har tänkt på vad jag vill lova mig själv när det nya året kommer. Har kommit fram till att jag ska:

* spara till en resa
* börja träna (trött på kilona som hänger över)
* bli blondin igen

Ja det var de jag kunde komma på =)
Alltid en början iaf, sen får vi se hur det blir med saken.

Föresten så kom jag inte in på skolan, tråkigt men jag ger inte upp. Det måste ju komma fler chanser och på flera ställen. Ska kolla mig runt om det.
Smörade till lite för chefen idag om att jag tyckte hon kunde ordna så jag får ett nytt vikariat. Hon skulle kolla upp om hon kunde trolla lite. *Hoppas*

jaha det var de jag hade och säga.. kram

3:e Advent

Nu brinner det tredje ljuset och snart är det julafton. Har varit och handlat julklappar idag med Helena och vi avslutade med en familjepizza =)

Har bara mina två kusiner kvar och sen är allt färdigt, helt underbart.
Julen känns lite annorlunda i år, kanske kan det bero på att den kommer firas hos oss. Känns inte riktigt detsamma iaf!

I morgon är det åter jobb igen, jobbar typ hela tiden nu fram till efter nyår, men det ger pengar om inte annat.

Har inte mycket mer och skriva men ha det myspys nu... kramisar

Ledig Lördag

Sköönt och va ledig, har donat lite här hemma medans Adrian var på spökkalas. Var så fin, svart kåpa och spökmask =P Lite läskig faktiskt!
Folk kolla på oss som om vi vore utomjordingar när vi var ute och gick, hahah lite skoj faktsikt. Adrian tycker ju om och klä ut sig så det händer då och då. Bra och ha fantasi tycker jag.

Nu har jag tänt miljoner ljus i iägenheten och tagit fram lördags gottet så snart kan man börja mysa. Måste kolla på star wars ikväll, har lovat Adrian. Han är helt torsk på det fast han inte kan ett ord engelska.
Det enda som är riktigt bra med det här mörkret är ju faktiskt att man kan mysa till det lite då och då.

Imorgon ska vi gå och leka med Helena och simon, lovat barnen att de ska få leka av sig. Blir ju inte lika ofta nu när det kommit skola med i bilden.
Kul at tde tycker om varandra så mycket, blir ju roligare och lättare att få umgås med Helena då med. Undrar vad man hade gjort om de hatatde varandra? Tvingat dom och leka =P

Kul om jag är torsk på Alicia Keys låt no one.... Ovanligt att jag spelar sönder låtar då! Men jag saknar Kallsan massor... Cp-Lollo!! Tänker iaf på honom när jag hör låten. För det är vi och inga andra =) Love!!

Nu ska jag mysa med sonen min, hoppas ni har det mysigt där ute med...

Mys på er!

boring!!!

Jag har tråkigt!!! Inget och göra och kan inte sova... hahah så är det med mig =P Men jag får sova i morgon och det gör mig super GLAD.. Kram kram

Ännu en dag som gått

Har kommit hem ifrån jobbet, har lussat där och det gick bra. Hahah tror inte att en enda håll en ton, jo Daniel. Han var grym på att sjunga =)

Känns lite bättre idag, saknar killen fortfarande men det går över. Jag tänker då inte bli en lipsill!!!
Han vet vad jag känner och jag detsamma så allt är bra säger vi.

Imorgon är sista dagen sen får man äntligen sova lite, är helt slut. Hatar att gå upp tidigt när det är så här mörkt. Man vaknar liksom aldrig upp.

Helgen kommer bli lugn, ska bara mysa och fixa här hemma. Känns som om mitt hem har förfallit. Jag har inte gjort något på länge så det lär ta hela helgen för att få ordning på stället!

Dags för mat!!!

Trevlig lucia på er =)

Miss you!

Sitter här och saknar mer än jag trodde jag skulle kunna göra =( Fan jag trodde att mina sista tårar hade runnit för längesen.
Träffade älskling idag och jag ville verkligen inte lämna honom där borta. När har tiden tagit ut sin tid så vi får leva tillsammans igen?! Men kommer det då bli bra eller går man på ännu en bluff och båg?! Jag vill så gärna att allt ska funka, det har ju för fan gått så många år så jag knappt kan komma ihåg hur det var utan honom i mitt liv.

Kan man inte få svar på sina frågar innan det visar sig?!

Jag sitter iaf här och gråter som ett litet barn och tycker jätte synd om mig själv. Ska kärleken vara så förbannat svår eller är det pga av mina val här i livet. Den frågan tror jag att jag redan vet svaret på!

Annars så har dagen rullat på i sin vanliga ordning. Jobbat och tränat inför lucian i morgon på jobbet. Kul om det vart jag som skulle hålla i allt =P Jag kan ju fasen inte ens sjunga men jag gör nästan det mesta för att mina gubbar och gummor ska få det bra =) Love mitt jobb!

Bläää mår illa nu med, blir säkert magsjuk med min tur jag har haft på sistone..
heheh jag börjar känna igen mig i någon annan som gnäller =P Hehhe hoppas inte att det är av samma "orsak" bara.

Puss å kramen

Hej Hopp

Ska snart hämta plutten ifrån skolan och åka till ÖB och träffa syrran min. Måste köpa sådna där roliga dammsugspåsar så jag kan få rent här hemma, ser ju förjävligt ut.

Är ledig idag och det är skönt för mina ögon kliar som fan!!!

Jag vill bara bli normal igen, inte för att man är så mycket snyggare då men man kan ju iaf visa sig ute utan att smyga sig fram =P

Ska gå på lucia ikväll, Hanna följer med. Ska bli mysigt, fatta Adrian ska lussa i Aulan i den skolan man själv gått i. Det har ju gått så fort. Vart har min bebis vägen?!

Näpp dags och fixa till sig så gott det går, utan smink =( hahah lycka till!!

Puss på nosen

Ögoninflamation =(

Hahha vet inte om jag ska skratta eller gråta eller något sånt. Nu har jag varit hos doktorn och fått reda på att jag har inflamation i ögat och ska nu hålla på med droppar i 8 dagar, precis vad jag ville =(
Inte nog med att jag fick den där dumma blåsan på läppen så ska jag nu få ha röda ögon med. Alltså vad har hänt med min tur?!

I morgon ska jag åka till älskling och jag kommer se ut så här, heheh nya klockringaren =P
men iaf det ska bli kul och träffa honom, intressant och se om han tycker detsamma. Love him!!

Ska inte göra mycket idag mer än och tycka otroligt synd om mig, hahah så är det! men jag återkommer när jag blivit normal..

Puss på stjärten

Herpes =(

Kul om jag har fått herpes =( Värsta jävla mega blåsan på min läpp!!!!
Så jävla äckligt så jag vill gråta, men det tänker jag inte göra. Så mycket nöje ska den inte få. Men det är jävligt störande och bära omkring på den!

Hmm annars är det ok, var och myste med Helena igår och åt pannkakor och fika och självklart spelade yatzy. Finns nog inget bättre spel faktiskt.
men jag tycker om att spela alfapet medHanna med, men det var ju år sen sist. Det måste vi göra om, jag med min blåsa och du med din mage =P

Snart är det dags och lämna Adrian på nattis, jobbar kväll idag så han ska sova där. Jobbar ju i morgonbitti igen så det är bäst för honom.
Som om han ens skulle klaga, han är hellre på dagis än med sin mamma =(

Det enda som är tomt i mitt liv just nu är min älskade katt, eller hon är inte ens min längre.
Igår hämtade Annelie Molly och jag grät som ett litet barn när de åkt.
Saknar henne, hon fanns liksom överallt men jag vet att de kommer ge sig med tiden och det var ju endå vi som ville att hon skulle flytta.
Hon kommer få det skit bra där borta, men jag måste få sakna henne ett tag känner jag. Puss på nosen!!

Trött och så

Japp har jobbat kväll och nu är jag hemma. Tänker gå och tvätta ansiktet och borsta tänderna och sen lägag mig och läsa. Tycker om att läsa nu igen!

Dagen min har varit sig lik, städat, kollat tv, pratat telefon och jobbat. Alla dagar är sig oftast lika. Men jag har inte pratat med älskling idag =(
Han skulle ringa på lunchen men jag fick inget sånt samtal.
Hoppas det inte berode på läkarbesöket han skulle på och det var något jobbigt.

Hmm väntar och ser om han ringer i morgon, det borde han ju göra.
Har iaf ordnat så att Hanna kör mig till honom på tisdag =) det ska bli skoj, var längesen nu. Miss him.

Och ja du Hanna, jag är bonus mamma så länge de är tysta och så =P Nää kommer vilja va med dem vilket som (eller hur..)

Nope nu är det boken som gäller. Puss på er mina hjärtan

Oj då..

Hoppsa kerstin, det var inte igår jag skrev lite här =P Har liksom glömt bort att jag hade bloggen typ ju. Har haft massor med saker och fixa och så det blir lätt att andra saker få komma lite på släng =P

Men idag har jag varit på Tuna och handlat lite julklappar till Adrian och så kollade jag på massor med babykläder åt the twins men va fan lite svårt och handla till två ju. Jag vet ju fasen inte vad hon vill att de ska ha, ska de se likadana ut eller?? Hmm men det fanns ju massor med fint =) Blir ju små sugen själv igen ju =)

Men sen kom jag på att jag nog gärna lånar iaf, och håller på mig ett tag till =P heheh jag har ju en och han är som typ tre iaf!

Ja och nu är jag typ nästan ledig 2 dagar, jobbar kväll i morgon, men bara fem timmar och sen på fredag är man ledig igen. Snacka om skönt!
Men jag jobbar ju helgen sen, och Helena ska ha glöggfest men va fasen man kan ju inte supa jämt.

Min fest vart iaf lyckad. Hade det skit skoj, kom hem sex på morgonen så nog fasen borde jag ha haft trevligt tycker jag.
Hamnade på ett efterställe och då blir det lätt sent. Men skoja inte om att jag fick ta skit sen, var ju bakis i två dagar typ!
Heheh men nu är det ju ett år tills nästa gång så det gör ju inget.

Snart är julen här och allt, vart är snön liksom? jag vill inte ha en grå jul igen, vill ha en vit och fin =) Hmm synd att man inte kan få bestämma över allt!

Saknar darling gör jag med. Har inte träffat honom på massor av dagar nu =(
Ohhh nej fasen jag kom på nu att jag glömt en skit viktigt sak.. helvetes jävla skit då!!! Oj vad han kommer va arg :::: Ohh vad jag blir arg på mig själv.. nää måste sluta nu och gå och skämmas... fan igen!!

Puss på er iaf!!

Min Dag Idag!

I dag är det min dag! Nu är jag 25, ser redan att rynkorna börjar krypa inpå.
Hahah hoppas jag får mina rynkkrämer idag då!

Annars ska det faktiskt bli kul och träffa alla och ha det bra. Mysigt med middag och allt =) men sen får vi se var det slutar, hehe Helena skulle ju ha karatefylla sa hon ju.


Släkten dyker ju upp här vid ett, längtar efter och se mina små kusiner, blir inte så ofta man träffar dom. Tråkigt när man bor en bit ifrån varandra.
Synd bara att gammel mormor inte kan komma, hon orkar inte med mina trappor. Men hon är ju endå 96år så hon är duktig iaf =)
En tanke på henne!!

Japp dags och börja hoppa in i duschen och fixa här hemma, sen är det dags för ett glas vin och njuta av att man är gammal och kanske kan kallas kvinna nu då =P Massor med kramisar

RSS 2.0