Har ni provat?

Har ni testat det här förut, gratis kläder?? Say what!

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=116119


pöss..

skit oxå....

Allt suger rätt hårt just nu!!! Jag vill skrika, gråta, dra mig i håret och slå men det händer inte ett skit... FAN!!!

dag ett...

Måndag, inget jobb idag heller =/ Börjar faktiskt bli lite tråkigt och snart väldigt illa för min ekonomi, kan ju inte leva på akassan liksom. Men ska iaf in till stan snart och hem till mor och hämta skor till Adrian som hon snällt köpt.
Blir hämtad av Helena som ska till skolan och sen hämta mig igen och sen blir det fika =)

Japp så börjar min dag eller den började med att lämna Adrian i skolan sen till konsum och köpte frallor... så nu vart det rätt =)


kRAMS


Vilken dag..

Jätte rolig, hahah not! Har rensat garderoben, eftersom jag ökat miljoner i storlek, funderar starkt på om man ska börja röka igen och bli smal men jag vill ju inte bli sjuk och dö så får väl va så här då.
Men det som är bra är att man kan gå in i garderoben och verkligen hitta saker nu och det är ju ett stort plus +

Har även tvättat, dammsugit och städat toaletterna och det är ju alltid lika kul =/  Men ett måste om man inte vill leva i ett skit hus!

Men nu känner jag att det är rätt skönt och fått allt gjort liksom, slipper man tänka på det på en vecka nu. Hmm men jobb har varit otroligt dåligt av den här veckan. Och det är mindre bra, måste ju överleva. Får hoppas på andras olycka så att de får ringa in mig. Tråkigt och behöva ha det så men men vad gör man.

Vänner har man knappt hunnit sett skymten av den här helgen, men så kan det va ibland. Fick ju se Hanna en sväng igår iaf och det är ju skoj.
Blir det inge jobb i morgon kanske man kan ta en fika med Helena eller något, det är ju alltid kul det med =)
Har för mig att hon har hemma dagar på måndagar, det måste kollas upp.

Nope dags och tvätta håret på lill knasen nu..

Mysig söndag kväll


mörkret kryper inpå

Lördag, har varit nere hos svärföräldrarna och ätit och spelat lite "bonk" , mycket trevligt.  Var alldeles mörkt när man kom hem så nu har jag tänt massor med ljus här hemma, poppat popcorn och tagit fram lite godis och tillsist en iskall Trocadero =) Nu är lördags kvällen färdig! Synd bara att de är massor med strunt på teven.

Hade bestämmt att jag skulle försöka komma ut och träffa folk och dricka lite vin men så vart det inte riktigt. Jag tappade liksom lusten och ville bara mysa här hemma. det kan vara riktigt skönt det med.
Fyller ju om tre veckor så tänkte försöka ha en liten sammmankomst då så jag hinner dricka lite vin och umgås då =)

Helt otroligt hur snabbt tiden egentligen har gått. Det är jul snart liksom, svårt och förstå.
Det är nu mindre en 5 månader till darling kommer hem. Konstigt det kommer bli då?! Jag vet knappt hur det är och leva ihop längre. Jag har varit själv så länge nu så jag har glömt bort hur det är och ha någon. =/

Men jag hoppas på det bästa, en dag i taget!

En höst kram



RSS 2.0