Vem säger vad som är rätt!

Har jobbat, mest flummat omkring när jag tänker på saken =P Men det var en vanlig måndag med massor av flabb och stoj. Extra roligt nu när alla semestervikarier kommit. Det blir på något sätt lättare stämmning =) KUL!

Har typ settat och spelat på dator sen jag kom hem med undantaget att jag fixat mat. Jag har även fällt några tårar för min gumma Malin. Det händer då och då att jag måste lyssna på hennes låt och skvätta lite tårar. Love her always.
Tänkt vad förjävla snabbt åren har gått, hon har varit uppe i de blå hur länge som helst nu. Konstigt, det var ju liksom meningen att hon skulle vara med och bli vuxen och allt sånt.

Ja man kan inte räkna ut hur saker och ting ska gå eller bli. De flesta tycker att man kan styra sitt öde själv  men vem fan säger att den rätta vägen är så lätt och följa. Man kan snubbla rätt många gånger på vägen, synd bara att herren där uppe måste ta vissa så snabbt att de inte hinner komma på fötter igen. Mmm livet är bra orättvist!

Japp imorgon är det dags för jobb igen, det är rätt skönt att dagarna springer iväg för snart är det POWER MEET igen =) Ska bli kul som fasen, hoppas på det iaf!

Ja herreguden ge mig lite sol nu så lovar jag att vara en snäll flicka, iaf en dag =P

Puss på er

Jag är så Bäst!

Japp det är jag. Fick svar på ännu ett arbete och det var kanon =) Vart så lycklig för det är en stenhård lärare och jag trodde jag misslyckats med just det arbetet. Men det vart kanoners!!

Jobbat har jag med hunnit med, efter det så gick jag till syrran och pussa några valpar hejdå. Sorligt men ett måste!
Undrar om det finns några kvar när jag väl ska vara hundvakt på onsdag.

Imorgon är det jobb igen men sen är det ledigt hela helgen =) Jag längtar så jävla mycket. Har jobbat 6 dagar i rad nu och det börjar bli lite segt. Jag längtar mycket efter den där ölen och ciggen Hanna och vi lär fixa till det på fredag =)

Nope inget intressant har hänt och inget intresssant finns och skriva så hejdå!!

Du föll bort...

  Jag har varit lite nere, jobbigt när man känner att saker inte är detsamma längre. Jag skulle vilja men jag känner att det inte går. jag är ledsen och besviken och inte fasen går det och styra det man känner. Det är alltid tråkigt och förlora någon man tyckt väldigt mycket om, men men vem vet allt kanske kan bli som vanligt igen.
En dag i sänder och man får se vart man hamnar.

Annars så är allt ok. Fick svar på ett prov idag och vart godkänd =) Det känns jävligt bra.
Jobbat hela dagen och sedan stekt pannkakor och tvättat sen man kom hem. Hahah japp det är mitt liv!

Men det är bara två dagar till sen är man ledig och midsommar är här snart. Ska åka till Darling först och sedan blir det mys med svärföräldrarna och gänget =) Det brukar bli kul, alltid kul och vara med folk man tycker om =)

Jag är röksugen föresten, fatta det! jag har inte rökt här hemma själv på en evighet men är såååå sugen på att synda. Man är ju bra frestad men då kanske det är kört för mig sen och då har ett år gått åt pipan! Hmm inte bra det.

Jag kan inte vara så svag, eller?!


I´m Yours

Har precis kommit hem ifrån Darling och det var mysigt och träffa honom =) Jag önskar så att han kom hem så vi kunde få tillbaks en vardag. Kul och längta efter en vanlig vardag, sällsynt men sant. Jag längtar till och med efter bråken om vem som ska laga mat och dammsuga.
FAN vad jag ÄLSKAR honom!!

Mmm snart ska jag gå och jobba med, det ska bli intressant och se hur denna kväll kommer gå. Var skit längesen jag jobbade i huset jag går nu i men hur svårt kan det vara?!

Ska lämna Adrian på Nattis med och sen blir det fritids imorgon så kan inte hämta honom fören halv fem. Men han njuter av sommarlovet iaf. Han behöver ju bara leka i skolan nu och slipper sitta stilla och plugga =P Inte hans favorit.

Här kommer en bild på min gräddbakelse ifrån skolavslutningen



Nope dags för mat. puss på er och ha en mysig söndag

I´m bored!!

Jag har jobbat idag, det ni. Jag "går på "mitt vik nu så nu vet ni vart jag tagit vägen om jag inte ringer eller hälsar på. Mitt liv som en slasshas är nu över under de närmst 4 veckorna men i be back!!

Mmm mitt liv, ja vad har hänt de senaste veckorna, hmm festat, pluggat eller nää nu ljuger jag. Inte pluggat speciellt mycket. Har bott hemma hos min syrra och valparna. De är hel galna men nu när de flyttar så kommer man tycka det är tomt. Men men dags och klippa navelsträngen.

Har umgåtts lite med The Twins och Hanna med, vi sov till och med där i torsdags. De har blivit så stora =)





Hur söta är inte dom då?! Mina Barn, hahahh jag har varit med och tillverkat dom!! Hahah eller hur!!! Hahah vart lite tokigt när jag skulle förklara att de typ är mina för de är mina gudbarn men men vad kan man räkna med ifrån en egentligen blondin =P

Nää imorgon far jag till Darling och myser lite, han har inte mått så bra på sistone. Får ge honom några krya på dig kramar och pussar så ska det nog gå över =)

Japp nu då liksom, jag har tråkigt... men jag har inget och skriva.
Får rota runt lite och se om några roliga människor har skrivit något kul idag då. Jag vill ha något och göra men endå


RSS 2.0