Hoppsan kerstin!

Det var då igen ett tag sen man skrev. Men jag har inge liv längre och skriva om liksom =P

Pluggar på dagarna och jobbar typ annars. fast jag trivs och det är ju huvudsaken! Ska jobba ikväll igen så ska hämta plutten tidigare ifrån skolan idag. Han ska ju inte behöva va slut bara för att hans envisa mamma vill ha tusen saker och göra.

Tur att Helena finns som får hjälpa mig på traven med alla mina upptåg =P

Jaa dagarna rullar på och jag går faktiskt mest och väntar på att mina gudbarn ska komma hem, i mellan mitt jobb och studier. Har ju kort på dem nu så jag tjuvkollar lite då och då! KOM HEM FÖR FAN!!!

Ja vilket liv, hahahah

Men hoppas att ni har det bra .. puss på er


Gudmor =)

Jag har blivit gudmor i natt =) Hanna fick två fina pojkar inatt precis som jag förutspåde!! Helt otroligt, hahah jag förstår inte hur jag kunde känna på mig att hon skulle föda under stormen.
Jag är sååå nyfiken hur de ser ut, ska ner till farmor snart och tjuvkolla på kort som de tydligen hade fått tagit med sig hem. Ohh tänk två små pojkar  under 1000g. Så små!
STORT GRATTIS!!

Ja annars å har jag varit och lämnat Adrian på kalas, han var jätte glad! Kul och se han så där =) Det liksom spritter i hela kroppen på honom.
Ska hämta honom strax innan jag själv ska gå till jobbet, det känns lite mindre kul men vadå så länge han har det kul. Jobbar kväll idag och det ska bli skönt, sen är det plugg resten av veckan.

Jag hoppas verkligen att jag kommer fixa skolan, vill det så gärna.

Ja försesten ifrån ingenting men min telefonkoppling har det tydligen blivit fel på, jag kan inte ringa och det går inte hit heller =P Hoppas det går snabbt för telia och fixa iaf. Jag har vidarekopplat till mobilen det gick men va fan kul och bara ringa ifrån mobilen. Blir lite dyrare för mig!
MMm och så kan inte Kalle ringa hit heller. Men men inte mycket och göra åt iaf!!

Ha en underbar söndag!! Puss

Lördag!

Jaha då var det helg och det var längesen jag bloggade överhuvudtaget. Känns om jag inte har haft något och skriva. Hahah har egentligen inget och skriva nu heller =P

Det är storm ute och jag är faktiskt lite rädd, vill helst inte få ett träd i huvudet eller något liknande, så har jag inte planerat min död liksom!! Men försöker och inte tänka så..

Ja vad nytt har hänt på sistone då :S

Ja visst, jag har återupptagit studierna igen och den här gången ska jag fasen lyckas. jag tänker inte jobba mer än på helgerna. Måste göra så här för att någonsin kunna få ett fast arbete.
Det som är värst är att jag kommer va pank typ! Känns som man har lite för mycket räkningar i bland.

Hmm lilla Hanna är då i Uppsala kvar och tydligen händer det inte så mycket på den fronten. Men tvillingarna mår bra och hon med. Hoppas det fortsätter så!! Verkar ju vara lite upp och ner!

Ja med mig är då allt precis som vanligt tror jag. Känns så iaf =)

Det enda jag går och hoppas nu är att det ska bli lite sol så att man kan börja vara ute igen och kanske bli lite piggare. Jag vill få såna där pirr i kroppen som man får när dagsljuset börjar komma tillbaks och fåglarna börjar kvittra igen!! Gud vad underbart.

Hoppas på det snart! Puss på er 


Skit..

Sitter här igen med tårar på kinderna. Hanna är i uppsala på sjukhuset. vart  tydligen flyttad i natt men mina gudbarn mår bra och hon med. Något posetivt iaf!

Jag håller nu tummarna på att de får vara kvar i magen ett tag till, är ju bara i v.25 i morgon så bäst för dom att de stannar där de är! Min Lilla Hanna, va stark!!

Ska strax gå och jobba och lämna Adrian åt syrran. Mamma ska vara barnvakt för i morgon far det ju av till Ikea med. Ska bli kul och få shoppa lite, brukar ta bort lite bekymmer.

Mmm trevlig helg på er! Kramisar

Hmm..

Ännu en dag som passerat, och jag är skit trött. Har jobbat och sen babblat med Hanna i telefonen. Vart såå glad att hon äntligen ringde.
Hon är kvar på sjukan och kommer tydligen få ligga kvar där till vidare, tänk om det blir flera månader  =(
Men så länge tvillingarna mår bra så är det ju de bästa!

Annars så är mitt liv inte mycket mer än jobb och slapp just nu, tråkigt väder och hitta på något i och annars finns det inte så mycket och göra. 

Fast på söndag så åker vi till Ikea, ska bli skoj och äntligen få shoppa lite och tänka på lite skoj =)
Åker iväg med pappa och syrran, det var ju liksom inte igår sist. Det händer inte ofta att man umgås vi tre tillsammmans. Tråkigt!!!

Tusan då, sluta skriva så boring =P

Puss på er!!

Min Lilla Hanna

Hmm sitter här och är faktiskt ledsen. Min Vän Hanna är på sjukan med sin mage =( Jag hoppas att hon och tvillingarna (mina gudbarn) mår bra. Är bamse orolig!!! Kan inte sluta tänka på dom. Har läst på om allt som har med problem under gravidteten med tvillingar. Är helt slut i huvudet!! Jag håller tummarna för dom iaf!! Massor med kärlek.

Annars så rullar allt på som vanligt. Ska jobba ikväll med så syrran ska vara barnvakt  åt Adrian. Hmm mycket lust jag har och gå och jobba!

Men men hoppas ni alla där ute hjälper till och håller tummarna för min vän!!!

Pussss

Snö dagen

Idag har vi varit ute och lekt i snön, den kom entligen! Det enda som var tråkigt var att vi inte hade något och åka på.
Det vart ju aldrig någon vinter förra året så köpte aldrig någon ny pulka eller bobb. Tror att de vi hade vart kvar i säby i något förråd =P
Har alltså umgåtts med Helena och Simon hela dagen. Simon var lite söt, målade sig själv grön med tuschpennor.

Annars så har jag hållt på med papper och samtal till massa tråkiga personer. Usch för att stämpla och sånt! Vill inte!!!! Måste det alltid vara massor med konstiga frågor och så är det alltid saker man inte förstår och så kommer pappren tillbaks igen.

Jobbet ringde iaf efter allt var klart och frågade om jag ville jobba fre,lör och söndag =) Då vart jag glad som ett fån. Kul och bli glad för några få timmar men jag vill verkligen inte va utan jobb. Jag blir tokrastlös och så trivs jag så bra på jobbet.

Synd bara att Rickard ringde och sa att vi kunde ta en fika i morgon för han skulle passera på väg till sthlm =( Så typiskt att jag just ska få jobba då. Men jobbet går före det mesta just nu!

Mmm så har min dag varit och nu håller Adrian på att tjata om att vi ska exprimentera. Dags och lyda bossen här hemma. Kramisar på er

RSS 2.0