En dag kvar!

heheh nu är det bara en dag kvar tills den här flickan är stora tjejen liksom!!


Väntar på att mormor och Kurt ska dyka upp på en fika. Mormor jobbar i morgon så de kan inte komma då, tråkigt!
Jag har beställt en smörgåstårta ifrån Amarant, de är såå goda. men nu efter allt födelsedagsfixande så känner jag att plånboken börjar bli väldigt tunn.

Bara och köpa alkohol och mat till festen kostade ju och sen en tårta på det = pank!

Men men.. man fyller bara 25år en gång i livet =)

Måste börja köpa julklappar med, ohh jag har inte en aning vad jag ska köpa, hjälp mig!

Ska åka till älskling på söndag med, men har inte kollat om någon kan köra mig ännu, smart drag! Fick ju typ panik boka ju. Tvillingmorsan vågar man ju inte fråga, hon kan ju bitas och grejor. Hmm undrar om farmor kan kanske eller Malin är ju ledig förstås!!

Kul och åka bakis, vill typ inte ju men vi träffas ju inte allt för ofta så man får ta de tillfällen som finns lediga.

Ohh nu tänker jag inte skriva mer, vi hörs..

Puss på nosen

Inget

Idag har jag verkligen inte gjort något. Adrian har haft feber i natt så fick lov att vabba. Men jag har iaf donat lite här hemma, finns alltid lite och pyssla med. och så finns ju telefonen med, undrar hur jag skulle klara mig utan den?

I morgon hade jag tänkt försöka handla hem till helgen, måste ju till bolaget och handla mat tills festen =) Ska bli kul och få samlas alla och mysa, om nu alla blir friska. Tycker alla är sjuka, så nu hoppas jag de ligger och vilar tills på lördag för ni måste komma.

Beställde smörgåstårta med, till släkten, riktigt gott =)

ja det var ju mycket man hade i huvudet =P ahahha ja men vi hörs någon annan gång. puss på stärten!

Hahah vad konstigt saker kan bli =)

Haha kan ni förstå, Hanna väntar tvillingar! Jag typ började gråta och visste inte om jag skulle tro på henne. Känns helt overkligt, som om det är jag som ska ha barn liksom...

Gud vad skoj, jag ska bli gudmor åt två på en gång. Jag har nog aldrig hållt i två tvillingar, ohh gud vad skojigt. Hoppas allt kommer gå kalas bra nu =)

Ja annars så har man bara jobbat och åter jobbat.
Nu har vardagen fallit på plats igen. Men helgen kryper sig närmare på och snart är man där i rynkåldern!!

Pratade många gånger med snutt idag med, han var typ små tjurig mest hela tiden =( Jag vet inte vad man ska göra ibland för att få honom nöjd. Killar liksom, vad ska man ta sig till med dom??

Aj fasen vad det svider på mina läppar nu då, har säkert gått och slickat på dom ute nu när det är kallt, moget! Så nu är de röda och svider =( Bra jobbat Lollo.

Alla undrar vad jag önskar mig och jag vet ärligt inte! Skit jobbigt, säkert tusen saker jag skulle vilja ha men nu kommer jag inte på något bara för att alla undrar. *ni får tänka själva*

Oj klockan springer iväg, dags och lägga Adrian och läsa boken.

Puss på er

Snön Faller

Ohh det är så fint ute, massor av stora snöflingor som faller ner =) Hoppas bara att det får stanna på marken annars blir det sånt där tråkigt slask och då blir man blöt om fötterna.
Idag jobbar jag kväll så jag har Adrian hemma och vi har varit ute och lekt i parken med Carro och barnen. Var riktigt mysigt med kaffe och bus.
Man har blivit lite bekväm på ute fronten, dags och bättra på den.

Fick höra igår med att jag skulle ha spelat in en porrfilm med två snubbar och lagt ut på nätet. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta =P
Hur kan männsikor ha så lite och göra om dagarna så de måste sprida så mycket lögner!! Har iaf lagt ner grejen och va ledsen över det, tycker mest synd om dom som tror på något sånt!

Snart kommer syrran över med, hon ska passa lillen så att han slipper va på nattis ikväll. Han var as tjurig för att det bara skulle vara tjejer så han ville slippa kraken. Och tur som är så är min systeryster så snäll =)

Håller på att laga mat till oss med, tänk och få komma hem efter jobbet och ha mat på bordet, vilken lyx. Kommer aldrig hända mig!

Idag har jag inte hunnit prata med älskling, har säkert ringt när jag varit ute. Så typiskt! Men men jag vet ju vart jag har han =P

Ha det bra ute i snön =) Kramisar

Söndag oh söndag

Då sitter man här igen och är lika trött som igår =P Vart ju barnledig bara så där. Adrian dumpade av mig här hemma och sov borta.
Slutade med att jag gick över till Linda och åt godis och drack öl, repris på fredagen. Hahah man kan ju börja undra hur det är med alkoholvanorna.

Men jag hämtade honom redan tio så nu är han fast här hemma med sin kära mor =)
Ska bara mysa och ta det lugnt hela dagen. Jobbar kväll i morgon så det blir ju ytterligare en sovmorgon, vilken lyx.

Helgerna springer förbi och snart blir jag gammal, hahha det är bara 6dagar kvar till antirynk krämen kommer fram =P *suck*

Jaja men det är sånt man får ta, går ju inte direkt och stoppa.
Åter till myset med Adrian.. see ya

Trött

Nyvaken och bamse seg, var hos Carro igår efter jobbet och drack några öl, vart väldigt sent. Tror jag var hemma till ett eller något, ops!
Och nu på morgonen ringer mammsen och frågar om min teve funkar, bara hallå ringa så tidigt och fråga om en teve när man är ledig och allt :S

Japp men nu är jag uppe och redo att hämta Adrian och sen gå tillbaks till Carro för att lämna maskeradkläder till hennes lillebror. Något jag jätte gärna gör när det är 6 minus ute och man är seg och ledig. hahahh nää men jag gör det för jag är snäll..!!

Idag tänker jag köpa massor med gott och mysa hela dagen, det är jag förtjänt av, eller hur =P

KramKalas så länge

Bak Dag!

Jaha då var det fredag och det vart bak hemma hos oss i stället. Vart väckt av en glad själ som ringde och sa att han älskade mig och sen av en Helena som vill undersöka vad jag hade för redskap till baket =P

Hahah alla vet att jag inte är sååå bra i köket! Men idag blir det saffrans bullar med mandelmassa, gud vad gott.

Och sen jobbar man idag med, kväll. Men det är ju helg sen och efter jobbat blir det hem till Carro och dricka vin med Helena troligen. *mysigt*

Jag älskar när livet känns underbart utan att något egentligen hänt, då mår man bra =)

Helgen närmar sig...

Lyssnar på musik och drömmer mig bort, är så sällan man kan få lyssna på musik med volym här hemma.

Ja idag har det varit en riktigt bra dag, inget speciellt har hänt men är på bra humör och det är underbart.

I morgon ska vi hem till Helena och baka bullar och mysa lite, barnen tjatar om att få leka och det är ju inte fel. Då får vi oxå tillfälle att umgås.

Ohh jag har bestämmt mig för att bli vuxen och tatuera mig, kan ni tänka mig med en tatuering?! Hahah det kan inte jag iaf =P Ska nu bara bestämma mig för vart den ska sitta och vem som ska få äran och göra den.

Ja och nu är det bara en vecka kvar tills jag blir 25, tiden har sprungit fram och nu känner jag mig last gammal.
Tänk själva, halvvägs till 50! Det är jätte gammalt!!!
Men det ska bli kul och få festa lite och skoja till det, alltid lika roligt =)

Någon som vill med?? Alla är välkommna, ska ju vara hos Carro =P
Lär ju bli en sån där fyllesvin fest om jag känner mina vänner rätt och mig själv... ahahah men Hanna får va nykter för hon är preg =P Men det är "bra för henne"..
 
Jaha nu ropar Adrian och vill ha kvällsmacka och då måste jag göra det... Han har makten här hemma.
 
Puss och kramen


Oj Oj vad snabbt det kan gå =)

Helt otroligt, efter några telefonsamtal så har man hela veckan planerad.
I morgon åker jag till älskling, Carro kör *tack*, torsdag ska vi leka med Helena och Simon, fredag så ska jag till Carro och dricka vin och babbla och resten av helgen består av myspys med sonen min.

Tänkte på en sak. Konstigt att alla kan ha en åsikt om hur man ska leva sitt liv och vad man får och inte får säga, kan man inte bara hålla reda på sina egna liv?! *tråkigt*

Jag känner mig sårad och väldigt ledsen på att folk inte litar på att jag klarar saker och ting.

Men nog om det negativa =)

Det vart inge Carro ikväll, regnar typ ute men vi tog ju en annan dag iaf. Ska snart lägga mig i ett bad med ljus och bubblor och läsa en bra bok.  Finns inget  bättre en ett varmt bad, love it!

Kom på att tänka på julklappar med, vad ska man köpa i år. Tycker det blir svårare och svårare för varje år som går. Känns som om man köpt allt eller använt alla idéer. Hmmm??

Skulle va kul och överraska med något ovanligt och som det ligger lite extra tanke bakom.
Ohh tänk om det räckte med att bara va snäll på julen och hoppa över allt köpandet och hysterier.

Hör att badet ropar på mig nu, simma lugnt!

Välkommen till min nya blogg!

Jaha här sitter man med en egen blogg, heehe kan det vara något för mig?!
Jag kände bara eftersom jag saknar min trogne dagbok så kan man väl försöka här i stället.


Ja här är man, ledig och allt.
Har inte gjort speciellt mycket idag mer än och njutit av att vara ledig efter 7 dagars arbete, gu va skönt.
Varit hos Carro och borrat och sånt man gör när man precis flyttat in. Nu har jag alltså min guddotter och fina vän här i torshälla. Underbart tycker jag! Oj höll på att glömma bort lille Liam med =)

Tänker nu på min älskling och varför allt ska vara så jobbigt och bara få vara med den man älskar.
Ett år har gått och nu är det bara 1½ kvar tills vi får vara som ett (normalt) par igen  =(  Känns som hela ens liv tills dess. Varför kan inte allt bara få gå bra för, måste livet bestå av massor med taggar på vägen?!

Men man gör ju sina egna val och mitt har inte varit det lättaste, dum man egentligen är =P

Förnuft eller känslor, vilket ska man leva efter?

Gud vad jag saknar honom, får se nu om det blir att vi kan ses en stund i morgon!

Hmm undrar om man ska ta och traska över till vännen då och kanske dricka lite vin och prata strunt ikväll då, man kan ju inte låta hela livet bara bestå av jobb och självömkan, eller hur?!

Japp nog för den här gången!! Kramiz...

RSS 2.0