Usch vilken dålig bloggare jag är =P



Jag har märkt att jag verkligen inte tar mig tid och skriver här längre men va fan det händer inte så mycket eller så har jag bara ingen lust och skriva. Men visst är det skönt och få det ur sig ibland.

Har haft tre jobbiga dagar bakom mig och det har varit grymt jobbigt, vet ärligt inte om jag riktigt förstår vad jag gjort ännu. Men jag hoppas på att jag valt rätt för det går liksom inte och få något ogjort nu!!

Får väl se om det kommer i fatt än senare.

Har hänt en till tråkig sak, en "bonus" släkting har gått bort. Fick en hjärnblödning! Fy vad hemskt. Det är riktigt illa när männsikor som är så unga ska gå bort, det får ju en annan och fundera hur länge man kommer att leva själv?!

Ja fy fan, inget är rättvist det vet nog de flesta om nuförtiden!

Ska snart gå till jobbet, jobbar ännu en helg, plus den nästa med =P Men vad gör man inte för att överleva liksom.
Men ska bli skönt att få komma ut lite med, har inte fått friskluft på år och dagar känns det som.

Jopp puss och kram ifrån mig

jag kan inte andas...

Skumt i morse när jag vaknade så mådde jag inget vidare kan man ju säga. Hade värsta panikångesten, fy vad läskigt!!
Det var flera år sen jag hade en sådan och då var det när jag hade fruktansvärt jobbigt i mitt liv och allt var rörigt men att de ska dyka upp så här bara. Läskigt!! Trodde iaf att jag skulle dö och höll på att bli kvar i sängen när klockan ringde för jobb dax. Men så tuff som man är gick jag upp, drack lite vatten, tog en lugnande och samlade mig och gick till jobbet och se jag klarade dagen =)  Men jag vart rädd och det sitter kvar än, varför kommer det tillbaks??? Är det något jag mår dåligt för som jag skjuter på ?? Jobbigt när man inte riktigt kan hitta problemet.

Kände inte riktigt för att vara ensam idag men Adrian ville till en vän och blir nog borta ett bra tag och inte kan jag vara ego och tvinga honom att vara hemma bara för mitt mående. Tänkte gå till gymmet och sola och gå en sväng så kanske oron släpper. Vill bara inte vara ensam =(  Typiskt att man inte får tag på någon när man känner för att umgås.. hahah otur kan man säga!

Nää dags och klistra på ett leende och traska iväg nu. Puss på er

RSS 2.0