Aj som fan!

Fredag är det och det är grått och dystert väder ute. Sitter här och försöker få tiden att gå. Tittar då och då på min lilla söta tatuering som svider till. Den är jätte fin och jag är imponerad över att jag tog mig mod och äntligen göra den.
Men nu har jag bara fått mer sug och göra en till, är jätte inne på att göra en ifrån rumpan framslingrande mot magen. Den skulle bli så fin men det kommer göra sååååå ONT!!!
Jag skulle iaf tänka över det och i sånt fall blir den gjord i januari.

Annars så är jag fortfarande världens sämsta bloggare. Jag har liksom inget att få ner. Mitt liv är så rutinmässigt så det inte är sant. Fast nu den senaste tiden har jag fått bli extra matte åt syrrans hund och även fått hjälpa henne med Hailey. Känner mig trött och har nog försummat Adrian och mig lite. Skulle ju ha en vecka ledigt och bara vara med Adrian och mina vänner men har varit hos syster min varje dag. Hmm ska bli bättre.

Jag tycker med att det snart är läge och göra något snart. Vill umgås med flickorna över ett par glas vin och massor med snack =)  Det var ett bra tag sen nu!

Fick mess ifrån Kattis att hon ska ha hallowenfest imorgon men jag jobbar helgen och hatar och vara bakis och skakis på jobbet =/  Blir även problem med barnvakt och så. Synd!
Men vem vet nästa helg kanske jag kan få ihop något. Det ska jag sattsa på =)

Nää nu ska jag mysa ner i soffan, äta chips och dricka pepsi max.




Närhet, vad är det?!

Idag har jag gått runt och kännt mig otroligt ensam. Jag har ju underbara och fina vänner runt omkring mig men jag behöver ha någon att kramas med och få känna beröring. Är faktiskt arg på kalle just nu!! Jag är arg på honom för att han inte kan vara hemma och fylla mina behov. Jag känner mig som en gammal ensam tjock tant just nu. Tänk och få en kram och få höra honom säga "vad fin du är" Skulle typ dö för att få göra det. *suck*

Jag vill inte vara SJÄLV längre!!! Jag känner mig så ensam och bortglömd =(

None KÄRLEK

RSS 2.0