Jag vill inte!!

 Usch och fy, idag ska jag gå på begravning och jag vill inte! Kan man inte få strejka eller något?! Jag har ju inte ens hunnit fatta att det skett ännu, hur ska jag då kuna säga farväl åt honom.
Jag hatar mig själv ibland, har knappt gråtit, har såååå svårt att visa känslor. Jag blir liksom mer apatisk en ledsen. Något är fel på mig!

Men nu känner jag att tårarna är på väg, redan liksom. Bra jobbat Lollo, har ju inte ens hunnit iväg ännu. Hur ska det nu då gå på begravningen, ska jag sitta där och gråta floder, japp det tänker jag göra.

Jag kan inte fatta att det här hänt. För 6 veckor sedan fick jag reda på att Morfar (kurt) hade cancer och nu är han borta. Hur kunde det här hända?! Liksom hallå det första har ju inte ens hunnit sjunka in hur ska jag nu kunna ta att han är död! Borta liksom, kommer aldrig tillbaks igen =(

Livet är bra orättvist!! Önska mig lycka till idag och snälla låt mig fixa den här dagen!!

Toka!

Jag har blivit tokig tror jag =P  Hahah jag vet inte vad det är fel på mig. Det bara spritter i hela kroppen och jag känner mig som en gummiboll. Studsar bara omkring och kommer typ inte ihåg något.
Jag har förlorat vettet!!

Kan det vara solen som kommer och tokar till det med sina strålar, jag kanske är allergisk!!

Men allt är iaf bra med oss här hemma, allt som vanligt!

Har inget och skriva så det får bli några knasiga rader om inget! men hoppas ni med har det bra och är som gummibollar =) Kramisar på er

Tandvärk för helvete..

Fan här sitter man vaken på sin enda sovardag och har tandvärk så man gråter. Inte har jag några värktabletter hemma och apoteket har inte öppnat.
Måste ringa 112 med för att få reda på vilken tandläkare man ska till, vadå skämigt!!
Inte får jag ringa fören 10 heller och vad säger man, hallå ge mig en tandläkare eller??
Trodde liksom det nummret var till för om man höll på att dö eller något.

Jaja det är säkert för att jag tog mig råd till och shoppa igår, nu blir man pank igen om man måste åka till tandläkaren. Det är ju inte billigt liksom.
Alltid lika kul och vakna på ett strålande humör =P

Nää tänker gå och slå huvudet i väggen så kanske värken flyttar sig till ett behagligare ställe!!

Bye!!

RSS 2.0