Nörden -jag!

Japp idag har man settat i solen en stund på dagen och sedan fortsatt med plugg på balkongen. Jag har prov i morgon och jag måste få det rätt den här gången, bara måste!

Jag vet att jag kan det här och blir så trött när allt bara stannar till i huvudet när man väl ska göra prov, hatar det!
Men jag kommer lyckas i morgon det ska jag bara =) Håll tummarna.

Annars så är det ju underbart väder ute, hoppas det håller i sig. I morgon ska vi ju mysa till det efter skolan så det vore kanon med fint soligt väder.

Japp då har jag fått ner något =P

Kramisar och njut av solen... puss

Skit låtar!!

Kul om man suttit uppe och kollat på melodifestivalen ännu ett år och är lika sur som alltid. Det spelar ingen roll hur bra låt man än har för alla länder röstar endå på sina grannländer. Utom våra då, tydligen :P
Okej det var inge speciellt fel på låten som vann men va fan , Charlotte stackarn förtjänade inte och komma på 21:a plats. Det fanns låtar som var ur dåliga och var mer som skämt!!
Jag ska fan inte kolla nästa år!!!!
Nää nu tänker jag gå och smälla i mig resten av chipsen och colan och tycka väldigt synd om Sverige!!

Citron pussar ifrån mig!

Hallå!

Oj vad det var längesen jag skrev här såg jag. Hmm det händer inte mycket i mitt liv just nu och dagarna bara rullar iväg så det blir lätt och missa att skriva.
Har varit as dålig på att plugga den här veckan, det erkänner jag. Sämst av mig! Massor med minus åt mig!
Det jag har gjort den här veckan är och passat upp på syrran min med flytt, hundar och sällskap. En gravid syrra, det är bara och lyda liksom =P

Har myst med Hanna och Malin med och det var kanon. Hanna vart så fin i håret och vi andra fick iaf en trevlig dag och kväll med bärs och mysigt sällskap =) Fan vad jag saknar kvällarna på säby. Man satt på balkongen i en evighet och vist det vart lite alkohol men mycket yatzy och mycket kvalitetstid med vännerna.

Men hoppas på att sommaren snart kommer då får man ta igen det =)

Idag ska vi över till Helena med familj och umgås lite och spela spel och sånt. Adrian blir kvar där för jag jobbar i morgonbitti. Fett jobbigt och börja 7 men det behövs.
Jag är ju fattig nu och det gillar jag inte, har liksom hunnit blivit van och ha lite mer på fickan så när en sån här månad kommer blir man ledsen =/
Men jag överlever och det är det viktigaste. Japp hmm nu är det redan tomt i huvudet. Hahah

Föresten på måndag ska jag och Malin ta en "våran" dag, FAN vad underbart. Sola, handla, äta och avsluta med en after work! Fan vad bäst =) Det var verkligen år sedan vi tog en sådan dag. Saknat!
Vi skulle nog förbi Hanna sedan på kvällen och spela lite och fortsätta roa oss, hahah vad kan det innebära :P
Hoppas på fint väder så man kan ta en ballekväll..

Nää puss på er

Rosorna är våta

Fan vad jag hatar och ha en skit dag, eller rättare sagt dagar!!! Jag känner mig som en gråtande och tycka synd om mig själv idiot. Jag vet inte vad det är för fel på mig, är nära till gråten hela tiden.
Har varit så här några dagar nu och jag tycker synd om Kallsan som tyvärr får ta all jävla skit, hoppas han fattar att de inte är han jag är arg på men jag tror han vet det. Känner mig så väl vid det här lagret!
Det är ju tur att någon gör det för jag känner mig vilse i pannkakan =P

Sommarn är ju typ här och små nafsar och det borde ju vara underbart, eller rättare sagt det är ju underbart.
Var med bebbarna igår och föräldrarna med självklart, hann även förbi svärföräldrarna oxå. vart någon bärs där i solen och lite mat. Det var inte fel =)

Idag har vi varit och firat mamma, fatta 43år, tiden springer iväg men va fan det är ju logiskt med tanke på att en annan oxå blir äldre.

Nää dags och sluta deppa här och gå och umgås med Orre Borre som är här över helgen =) *kuligt*
Har lovat Kalle och ta några bilder på dom och skicka. Får hålla mitt löfte!

Puss på stjärten!!

SommarDag!

Gud vilket väder det har varit idag, helt underbart.
Jobbade på f.middagen, åkte sedan till stan med syrran och handlade present till mamma som fyller i morgon.
Handlade faktiskt två par leggings till mig, tre bodys till pojkarna och ett örhänge till Adrian med. Hahah till och med Trixi fick en leksak. Så tror att alla typ fick något idag =)

Hannas present har jag typ fixat, men jag har försökt få tag på henne och se hur mycket hon litar på mig =P
Jag vet ju inte om presenten duger eller är något hon vill ha och om hon som sagt litar på mig med hennes guldpojkar! Vi får se, men om du läser det här så HÖR AV DIG!!!!  (måste hitta på något annat snabbt då ju)

Japp dagen fortsatte med att jag hämtade en trött Adrian ifrån skolan och gick hem och softade ett tag. Sen var det dags och gå ut och mysa på gräsmattan med syrran, Drew och trixi. Vi skulle ju prova den nya leksaken, den var toppen och värt varenda krona =)

Men nu sitter vi här och det är dags för kvällsmat och sedan ett bad och sussa.

Men soliga kramar på er!!



Älskling då!!

 Var och hälsade på älskling idag och jag vill så gärna ta med honom hem varje gång jag åker därifrån. Fan ska tiden gå sååå jäkla sakta. Men men sånt är livet, bara och gilla läget!
Men nu har jag fått mysa så det räcker för den här veckan iaf, får se när nästa resa blir.

Annars så har det varit lugnt idag, pappa ringde och fråga om jag kunde jobba på gymet den här veckan på f.middagarna och det tackade ja jag till. Va fan extra pengar är alltid välkommet och vadå tre timmar per dag kan man väl stå ut med. De är ju inget inplanerat med snäckis så då kan man ju passa på.

Föresten så har två valpar öppnat ögonen nu, såå söta. Och lite tråkig jag blivit då som bara tjatar om dessa hundar =P
Men har en skit fin bild på en super söt. 
Här kommer den --->  
Han är så söt, ligger alltid på rygg så där =) Man smällter, vad kan man säga!

Puss på er

En Vanlig dag

Hmm då sitter man här igen då!! Har varit på loppis med pappa på morgonen och hittade en fin spegel som jag ville ha men den var bamse stor så tänkte att jag skulle ta den på tillbaka vägen. HHHahahh  troligt att den fanns kvar då, smart Lollo liksom =P
Så kom hem med inget, men jag hade lovat Adrian att köpa något skoj och fick dåligt samvete så stannade till på vägen och köpte en legogubbe =) Skitsamma han vet ju inte vart den kom ifrån!!
Han vart iaf super nöjd, och sen lite godis på det så blir det ännu bättre.

Resten av den här lördagen kommer jag tillbringa hemma med pluttas för imorgon bär det av till älskling :)
Ska bli mysgt och se honom och få kramsa och pussa lite på. Love him!!

Var hos syrran igår med Adrian och jag är kär. Hundvalparna växer och växer och blir helt underbara. Jag vill typ ha alla men det går ju inte. Adrian frågade om vi kunde ta med oss "några" hem. Hahah jo om vi får lämna tillbaks de när de börjar springa och kissa och bita överallt!!
Nää det blir ingen hundvalp för oss inte och inga barn för den delen heller. Jag är egotripad och har inte tid för sådant. Men visst är de söta och låna i bland och sen är det bästa att man kan lämna tillbaks de när det blir för mycket. Och tänk jag fick iväg arbetet igår med ... joho =) ++++ till mig!! Äntligen liksom. men nog med skola för nu är det helg och då är man ledig!

Nope ska läsa tidningen nu och äta lite godis tror jag.. . haha tur att man inte lagt på sig tillräckligt.. Nähe rå!!

Puss på er sötisar!!

Vart tog solen vägen?

Idag är det fredag igen, tycker typ att veckorna bara springer förbi men det är skönt det med. Saknar och önskar så mycket att älskling vore här. Så tiden får gärna springa fram för min del!
Idag blir det lite sittande vid datorn igen, måste skicka iväg mitt sista arbete i psykologin sen är jag klar =)
Jag är stolt över mig själv den här veckan för jag har verkligen pluggat och det känns skit bra, +++ till mig!

Ja igår hände inte mycket, pluggade och pluggade och prata massor med skit i telefonen. Vet inte riktigt vart det fina vädret tagit vägen. Det har ju varit så skönt och kunnat vara ute och traska men i det här gråa vill man ju inte tillbringa sina dagar.
Hanna ringde aldrig igår, så det vart inge bebisbesök =(  Men men hon har säkert tusen saker och göra och lyckades glömma bort oss. Hanna!!!!!!! Du får ringa när du har tid!! Känns som om man liksom bara ringer och tjatar.

Japp men idag måste man iaf komma ut en sväng, Adrian blir ju knäpp utav att spela tevespel hela dagarna och bara umgås med morsan och jag blir detsamma. Hahhah kul om vi blir trötta på varandra.

Men men hoppas ni får en trevlig helg iaf =) Kramisar på er

Valborg!

Vad händer? Skulle sätta in en bild men det funkar sig inte?? Jag lovar att det vart något fel bara för att jag installera explorer 7 i stället.

Jajaj Valborg, vad ska man säga. Det regna som alltid men vi tog oss ner och såg elden tändas och sen fick Adrian busa lite med vännerna. Sen gick vi hem och såg fyverkerierna ifrån fönstret i stället.
Tror vi somnade redan tio, man är ju trött =P

Men fick se min syrras vovve( Milo), skit söt och vild =) Jag bröt traditionen och gick ner med henne till elden!!

Ja idag händer inte mycket, tänkte plugga och hoppas på att Hanna ringer och säger att jag får komma och mysa med barnen. Man har ju inte blivit bebis sjuk inte =)

Nog för nu men puss på er!!

image22         Hahahh kul om bilden dök upp här nere, knasigt va?! Hahha men här är en Adrian vid den nytända elden =)


RSS 2.0