Sova vad är det?!

Vilken jävla natt man haft då. Hostan har kommit tillbaks och den verkar vilja ta ut sin rätt på nätterna. Jag har inte kunnat sova en blund typ. varje gång man tyckt att man hostat för livet så började det irritera i halsen igen =(
Usch och fy jag vill inte, någon som vill byta?

Annars så var jag hos Hanna igår och hade det trevligt. Fick spö i Yatzy ett antal gånger men lyckades ta igen lite senare när vi spelade kort =) Så det vart väl typ lika tycker jag!
Alltd skönt och komma hemifrån en sväng och få prata och umgås. + att jag han ju få kela lite med favo killarna. Skönt och otroligt tur att de verkar tycka om mig =) Annat än vad syrrans barn gör. Känns som om hon hatar mig =P Skriker när jag vill ta på henne, hahah. Hoppas det ändrar på sig!

Idag ska jag umgås massor med min son och spela spel och så ska vi hyra film till kvällen och mumsa godis.
Jag har jobbat så otroligt många helger så måste ta igen lite tid med honom medans jag har en chans. Tiden går så fort och snart kommer han väl inte vilja umgås med mor sin =/

Undrar lite över vart solen tagit vägen, hade varit mysigt med ett fint höstväder nu när helgen är här och man har tid och vara ute och röra på sig. Så typiskt!


Men men trevlig helg på er.. Puss

None


En dag närmare helgen

Japp torsdag idag och jag har jobbat, kändes grymt skönt. Jag mår verkligen inte bra när jag måste vara hemma. Visst är det skönt och bara ta det lugnt hemma men när det blir ett måste och friheten försvinner får jag panik.
Så Super och få vara ute i solen och träffa lite folk och så =)
Han även springa förbi syrran och gå ut med Trixi och kolla lite på min söta systerdotter Hailey. Gud vad liten och underbar. Synd att man är lite rosslig i halsen så man inte får pussa på henne.
Imorgon är jag ledig och då hoppas jag att solen skiner lika fint för då blir det en lång promenad med ipoden och bränna några kalorier.. hahah kan behövas!

Då hade jag sagt det, ha en fin e.middag. Kramis


Ännu en fin dag

Japp, idag lyser solen igen. Känns nästan som om den vill reta en bara för att jag inte riktigt orkar vara ute och gå. Men jag får ju lite friskluft när jag hämtar Adrian i skolan. Vill att han ska komma hem snart bara för att jag inte ska behöva sitta här själv och glo. Vi kan ju iaf spela lite spel och rita och sådna saker tillsammans.

Fast jag känner mig piggare, bara lite skallebank och hosta men de kommer nog snart var borta =) *hoppas*

Annars så är det inte mycket på schemat, ska laga mat och ringa och babbla lite med syrran hade jag tänkt. Miss her!
Pratat med Älskling med och snart är han hemma, känns verkligen som om tiden bara sprungit iväg. Ska bli skönt, tror jag iaf! vem vet kanske får en knäpp på näsan sen!
 
Nää puss på er och ut och gå i solen =)

Så här snygg är jag =P


Hahah så snygg man kan vara då =P Tyckte det var en läcker bild så behövde bara flasha den lite.
Annars så är jag fortfarande sämst och sjuk. Det har varit ett underbart väder och jag har inte orkat gått ut. Måste man va sjuk. Jag är för mycket damp för att vara dålig.
Men jag äter massor med c- vitamin och annat nyttigt så hoppas på att jag snart är på bena igen och då ska jag promenera som aldrig förr. =)

Kram på er!!

Jag är moster och så stolt =)

 
Hur söt är inte hon då =)  Synd bara att man sitter hemma med hosta och en förkylning och absolut inte får komma i närheten av den lilla ängeln =( men men så är det. Annars så är allt som vanligt. Fortfarande världens sämsta bloggare men jag har ju inget liv och skriva om nu ju Men det kommer bli bättre, hahah vi säger det iaf!

Ha det fint så hörs vi... Puss

RSS 2.0