En sån där dag...

Idag har jag haft och har en sån där dag då jag känner mig osäker och väldigt liten och otroligt trött på saker och ting. Jag vill helst av allt bara gå ut där ingen kan se eller höra mig och skrika ut hur mycket "skit" jag bär inom mig!!!
Det känns som om jag kunde springa flera mil på bara all frustration jag har i mig just nu. Jag är arg, ledsen, känner mig ensam och jävligt trött. FAN för såna här dagar.

Jag känner för att vara elak, barnslig, och väldigt självisk =P hahah hur låter det!! Nää vad trött jag blir på mig själv till och med när jag mår så här. Tänk om man kunde ha en kropp till varje humör. Då hade det bara varit och hängt in sig i garderoben när man blivit trött på sig själv.

Nää nu tar jag mig i kragen och drar mig till soffan och lägger mig där och tjurar =/

Kram

Här är jag..

Hahha här är jag, jag har precis förstått att jag inte är en sådan bra bloggare. Jag har likom inget kul och skriva och ingen lust ibland heller. Men nu jävlar ska jag få ihop några rader om mitt underbara liv.. haha eller inte!!

Nu är det så att skolan går bra hitills och det är ju bra. Men Adrian vart sjuk i tisdags så det vart lite så där halvdant den här veckan. Men nu är han frisk och jag tänker ta mig till Tuna och shoppa till mig och till alla som fyller för jag har MASSOR med energi som jag behöver göra mig av med och då är ju tuna ett perfekt ställe och göra mig av med lite men även plånboken brukar bli lidande men det struntar jag i. hahahh =P

I morgon ska jag på 25-års fest och det ska bli skoj =) Jag vill ha en bra karatefylla hade jag planerat, det var såååå längesen man var så där rund under fötterna och hade skita kul. Så det är min plan för imorgon.

Sen på söndag har jag med en plan, då ska jag på "the twins" födelsedagskalas och försöka vara en ordentlig flicka utan att försöka se allt för sliten ut. Ett ton täckstift och halstabletter sen är man liksom redo =) Så det blir fint fint!!

Ja det blir min helg i det stora.
Nää jag glömmde ju bort och berätta att jag babblade sönder en gammal vän i telefonen igår =) hahha så typiskt mig. Tror vi pratade i 2t immar och 7 minuter kom vi fram till och då var jag egentligen inte redo och lägga på men va fan stackaren ska ju orka med skolan oxå =P Men hon skulle komma över idag tror jag om hon inte nu bara sa å för att bli av med mig. Men hoppas på ett besök, hon är en perso jag gärna vill ha tillbaks här hos mig =) Vi får väl se hur det blir..

Puss på er söta och goa


Nytt år, Nya tag.

Japp nu blir det ännu ett försök med skolan. Imorgon börjar jag omsorgsutbildningen igen men inte på distans utan sattsar på APi i stället. Jag ska fan i mej klara det den här gången. Någon jävla måtta måste det ju vara!!
Jag är faktiskt nervös =P

Annars så ska syrran sova här med Hailey inatt för att passa Adrian i morgon. Blir ju mycket lättare så. Hoppas bara på att man kommer få lite sömn.
Men det ska bli mysigt, vi ska kolla på en film som heter P.s I love u, hoppas på att det är något och se. Kärleksfilm <3

Idag är det även 85 dagar kvar tills kallsan kommer hem. Tror det kan vara ett av skälen att jag inte sover på nätterna längre =(  Hmm jag vill inte att de ska vara så, men huvudet känner väl av att det kan bli knas.
Jag hoppas ju verkligen att de funkar den här gången men samtidigt så försöker jag hela tiden påminna mig att det inte finns några garantier och att det lika väl kan gå åt helvete.
Bara tiden kan utvisa hur det blir men snälla låt mig få sova på nätterna nu när jag ska börja plugga. I need it!!

 En bild ifrån nyår som vi firade med Malin med familj =) En Fin dag!!

RSS 2.0