En Dag Kvar..

 Tänk om det endå hade varit lite snö ute nu när Julafton snart är här. Det hade varit riktigt mysigt med en vit jul i år. Det känns liksom inte på riktigt när det är grönt ute. Men de vita jularna kanske bara är ett minne blott.

Då var det ännu en jul här och de här året så blir det lite kul tycker jag. Mamma och pappa ska fira med oss barn och våra barn =) Jag kommer inte ihåg en jul där vi var hela "basfamiljen", det blir fram med kameran för att föreviga detta.
Senare under e.middagen bär det av till Svärföräldrarna för att mysa lite där. Det ska med bli trevligt, första julen med tvillingarna och ännu en julafton utan Kallsan. Men kanske blir det den sista man firar utan honom, man kan ju alltid hoppas. Jävla hopp du, att man aldrig slutar :P

Sitter och lyssnar på julplågan "last christmas", Hannas favo =P Jag kan faktiskt inte låta bli och lyssna på den. Det hör till !! Så det så!

Annars så ska man jobba ikväll igen men mor kommer hit så hon passar lillkisen så han slipper sova på nattis i natt med. Mysigt och vakna upp med mamma här. Har blivit lite av en tradition de senaste åren.

Japp så idag blir det lite städ och sen bara slapp innan det bär av till jobbet. Längtar redan tills i morogn för att få se Adrians stora lysande ögon när han får öppna sina efterlängtade paket =) Alltid lika kul.

Puss på er

Fredag




Japp fredag idag och ska jobba kväll. Är bjuden på fest men tror att jag kommer va slut efter jobbet så känns som om det kommer skita sig. Annars är allt fint.
Hade en jätte fin dag i lördags med vännerna. Ni är underbara =)
Nu är man liksom 26år, ohh inte långt till 30 och då är det slut med ungdomen. Hahah jag tycker jag är fett gammal nu =/
Ska strax iväg och äta lite med syrran sen blir det jobb. var längesen jag jobbade nu tycker jag. Ska bli lite kul faktiskt.

Nope får bli bättre och skriva men puss för den här gången.

RSS 2.0