Syrran min <3

  Strax ska vi gå hem till syrran min och hennes familj och fira henne. Hon fyllde 23år igår.
Hahha hon börjar växa till sig den lill tjejen =P Fan vad tiden egentligen går fort. Jag är fan gammal!!

Senare så har jag typ hundra alternativ vad jag ska hitta på, det brukar inte vara vanligt men så är det. Adrian ska sova hos pappa för typ första gången på flera år så är barnledig. Men jag ska jobba 7 i morgonbitti så det blir ingen röj. Hade faktiskt kunnat vara trevligt men det får bli nästa helg i stället =) Då blir det party hos syrran med Gamla gänget =)

Ja livet rullar på.. och nu ska även jag göra det.. puss på er söta

Du & Jag i dag <3

Japp strax ska jag åka och hälsa på kallsan, ska bli mysigt och stänga in sig nu när dte är sånt här tråkigt snöoväder. Jag hade hoppats på vår men det var väl för mycket begärt =(  Skulle egentligen redan ha åkt, men tydligen var Ingalena magsjuk så kunde ta det lite lugnt nu och hinna få i mig lite frulle med. Jga har inte varit magsjuk i år och det är för bra för att vara sant. Peppar peppar ta i trä, jag vill inte bli det nu!!! Alla har verkligen varit sjuka utan vi, helt otroligt!!

Annars så rullar allt på som vanligt. Men jag träffade Mia och hennes son Albin igår. Så söt, lik sin far som bara den men mammas ögon så klart =) Var kul och se dom, blir ju inte så ofta nu när det flyttat.

Nää nu hinner jag inte skriva något mer måst goooo..

Puss på er

Jävla skit då...

Jävla skit säger jag bara. Min dator krascha i morse och nu sitter jag här med en ifrån stenåldern som är helt sämst =P Det tar en kvart för att komma någonstans och jag har inget på den typ. Men jag hittade en jävla massor pinsamma bilder och även bra gammal musik. Det enda positiva!!! Men jag hoppas att Svärfar kan fixa till den =) Litar på honom!!! Ingen press inte här inte.. Annars är det som vanligt, har inget liv typ.. Puss på er

Forever young...

  Fan vad jag är gammal har jag känt av de senaste dagarna, eller så är de något jag skyller på för att jag har börjat tackla av =P Har tränat nu i två dagar och hela jag knakar och brakar, jag är helt slut och trasig.
Jag vet inte vad som hänt liksom?! Lika så kändes det när jag skulle försöka komma i mina träningskläder som jag hade sist jag tränade, byxorna gick inte upp över rumpan och linnena vart magtröjor och alldeles för tajta. vad har hänt liksom?? Jag har börjat inse att man ser inte ut som när man var 20 liksom. Vilken hemsk tanke =/
Jag är nu mer en bestämmd att jag ska ängna all min lediga tid på gymmet och ute och promenera, så det så!

Annars så har helgen verkligen sprungit iväg som alltid, var på stan i fredags ju och lördagen vart det kalas för moster som fyllt 45 och söndagen hälsade jag på min käraste och sen tränade. Vips så var helgen över. Idag så har jag tränat då och sen varit hos Malin och satt löshår och fikat. Nu var den här dagen över. I morgon väntar de stora dataprovet på mig så min dag kommer bli i skolbänken tills kvällen. Jippi vad skoj -Not!!!
Men det fixar jag, eller?!

Puss och kram

Tjaba tjena..

Tänke försöka fortsätta vara duktig och skriva några rader idag.

Väntar på att klockan ska röra på sig så att det blir dags och hämta Adrian i skolan. Vi ska in till stan sen och barnen ska på bio, De ska se Bolt =)  Blir säkert kul för dom!!
Jag tycker inte att de är något vidare kul och gå och kolla på barnfilm så Malin och jag var smarta och bad barnen och gå själva, de är ju stora nu.
Japp Adrian var till och med hemma själv igår när jag gick till affären, ja ni läste rätt. Min lilla kille ville vara hemma och det gick ju skit bra även om mamma höns ringde två gånger och kollade så allt gick bra =P

Ja snart behövs man säkert inte ens längre =/ Vad gör man då liksom.

Nä men jag och Malin sitter väl på ett fik och babblar en massa skit som vi är bäst på. "Skvallerkärringar" är vi, hahahha.. Tragiskt men nog sant?!

Senare blir det nog lite ljusa slingor i håret oxå, det skulle sitta bra tycker jag. Känner mig lite alldaglig och det tycker jag inte om. Nää om man ska spela lite på king då..

Puss på stjärten


Nu jävlar!!

Nu har jag bestämmt mig för att börja träna så att man kan visa sig i bikini i sommar. Ska gå till gymmet det första jag gör i morgon.. Så nu när det är sagt så har jag inget val !!


Där är jag i morgon!!!


Ego, jag!?

I bland i livet så dyker det upp saker som man liksom har förträngt men som man egentligen vet att man måste ta upp. Jobbigt som in i helvete men jag tror att är man ärlig i sina åsikter så kan man komma fram till det bästa.
Idag hände en sådan sak, jag vart först sur sen försökte jag tänka på situationen ifrån någon annans liv och då vart det plötsligt inte lika lätt och bara vara sur och säga NEJ!
Jag var ärlig om hur jag tycker och känner och sen få han ta det stora beslutet. Men är jag ego?? Jag vet inte faktiskt!! Jag vill ju bara att allt ska bli bra först och sen kan man ta itu med andra människor som kommer vara inblandade.
Ja vi får se hur det blir med det här, hoppas på det bästa.

Annars så rullar allt på ganska bra, skolan flyter och jag har hunnit med en hel del på den sociala biten. Har varit rätt mycket festande och bröllop och allt vad det varit =) Men det har bara varit skit skoj!!
Jag har det faktiskt rätt bra just nu, vad skönt och kunna säga det.

Om 49 Dagar har jag även min andra hälft här hemma <3 Fatta det är ju snart, allt har verkligen bara sprungit iväg.
Jag älskar verkligen den killen, jag har aldrig skrattat så mycket som med honom, gråtit så mycket med och över honom, och aldrig älskat någon så mycket som honom. Jag tror verkligen att vi är gjorda för varandra efter allt vi gått igenom tillsammans. Nu är det bara upp till ödet och se om det kommer vara för evigt.

Bilder ifrån helgerna =)


Anna 25år

Carola och Kims bröllop

Hawaii fest Malin 27år

Nenne 27år


Så puss på er...


RSS 2.0