tänk om...

Idag har jag varit på stan och shoppat med syrran och adrian =) Jag hittade ett par jätte fina skor, hoppas på värme nu bara så jag får använda dom. Skulle vilja vara miljonär som bara kunde shoppa alla skor som finns. Man vill ju ha så många på en gång. Men man blir ingen miljonär så länge man jobbar kommunalt =P

Adrian fick klippas och få ett par jätte fina jeans, baggy!!
Han skulle promt köpa magneter med =P Han är torsk på dom..hahahah men men bra att det inte var något värre.

Annars så har det bara varit en bra dag, kul att man har sådna med. Ikväll så blir det bara myspys med godis och läsk och min sötis pojke. Hhaha som säkert somnat klockan åtta så jag blir själv =P

Trevlig helg på er sötisar

Syrrans dag!

 Idag fyller syster min 22år, tänk vad tiden rusar iväg. Jag tyckte nyss att hon var en gnällig liten flicka som skulle vara med överallt. Ska dit och fika vid tre efter jag hämtat  Adrian.

Annars så har den här dagen med bara runnit iväg, är arg på mig själv för att jag inte pluggar. Men jag känner ju inte för det ju!!! FAN!!

Kurt mår jätte dåligt och mormor är sååå ledsen och jag känner mig så hjälplös. Pluggar psykologi just nu och det tar såå mycket i huvudet och som sagt finns det inget där inne just nu.

Jaja kan inte gräva ner mig för det, får försöka sätta mig ner när jag kommer hem eller en bättre dag helt enkelt.

Regnet öser ner här och jag som njöt så av den fina vårsolen i helgen =) Var och festa hos Linda och nog vart det fest. Hhahah var hemma fyra och det var en väldigt vinglig Lollo som tog sig till sängen.
Men jag hade skit kul!

Vaknade sedan dagen efter och då var det inte lika kul kan man säga. Och inte nog med att man var bakis, man skulle på barnkalas på bowlinghallen med. Hahahah bara det som fattades =P

Men det slutade bra, lämna av adrian och gick med syrran till Akropolis och åt black & white, det var sååå GOTT!
Ja man tog sig levande ur den dagen med men det var knappt, börjar bli gammal känner jag.
Man fixar inte och dricka som man gjorde förrut, bara och inse liksom.

Träffade även Hanna i lördags, och det var såå kul och se henne. Synd bara att man hade planer annars hade jag gärna hängt där längre. Och bra att hon tyckte om kläderna, hahah var såååå osäker på den gröna =P
Tur att smaken är som baken, delad!

puss på stjärten på er..

Ännu en vecka..

 Ja då var det fredag igen och jag sitter här i stället för att sitta i köket och plugga =( Jag är såååå TRÖG!!

Jaja men jag lovar mig själv att sätta mig där efter jag snurrat runt här och fikat med Rickard.
Fast jag vet ju inte när han kommer =P Han trodde till tolv med det verkar bli senare, ska iaf bli kul.
Var jätte längesen vi sågs som vanligt!
 
Hmm varför blir det svårt och sätta sig och plugga bara för att man har massor med andra saker i huvudet?

Joho nu ringde Linda ochsa att vi ska sitta hos henne ett gäng och dricka lite och snacka massor med skit =) Jag bara ska ragga barnvakt så är det. Jag behöver det här så kanske går det lättare och plugga sen =)

Nä dags och svirra runt lite till.. puss på er

Bajs ont i ryggen =(

Har kommit hem och jag har såååå ont i ryggen. Det måste vara en blandning av Kalle och jobbet!!
Och inte nog med det så har jag mens så magen värker med =( Gud vilka problem!!

Men nu är det bara plugg resten av veckan så blir ju endå stilla sittande, fastnar väl på en stol =P

Men får väl se om jag tar mig hem till Linda och dricker några kalla öl med, ohhh det vore underbart. Är så gott och var så längesen. Men det lär ju visa sig, har blivit lite tråkigare det här året känner jag. Heheh

Näpp ska fortsätta och plocka lite här hemma nu men i be back!!

puss på nosen!

No U Hang Up!!

Har hittat en ny favolåt som jag tycker synd om, tänk så sönder spelad den kommer bli =P
Jag är nog en sådan person som bara kan lyssna på typ två låtar under en period sen byter jag, knasigt.

Idag är min första dag som en förlovad kvinna, hahah det känns jätte bra! Förvånad. Det som känns jobbigt är saknaden igen. Vill bara mysa hela tiden!

Idag började morgonen med ett långt samtal med Hanna =) Hahah jag tror jag pratade sönder henne, stackarn! Men nu fick hon en dos av Lollo och det gjorde säkert henne gott, nu kommer hon ihåg mig igen.
Hahha lär ju aldrig ringa igen!

Ska åka till Gammelmormor idag och fika och så, vi åker hela gänget. Tar med mig kussen och syrran med.
Ska bli mysigt, var längesen jag var hemma oss henne. Kan kolla på gamla kort och grejer, KUL =)

Jag känner mig galen idag =P Vill typ hoppa och skrika och dansa och massor. Är full med energi och det rycker i mungiporna hela tiden. hahahh knasLollo..

Näpp tänker steppa iväg till spegeln och sminka mig lite, kanske till och med drar en dans oxå!

Puss på er söt!!

Idag är idag!

Japp nu sitter jag och väntar på skjusen och sen bär det av till älskling. jag har ont i magen ahhahaah jag är nervös över att träffa en som jag träffat sen jag var tretton =P Jaja men när jag kommer hem är jag en förlovad tjej =) Det är inte illa det inte!

Jag berättar sen vad som hände och så, nu är det som sagt dags och fin putsa det sista och sen åka. Puss på er!

2. Nu är jag hemma och med en ring på fingret. Kan knappt fatta det men det känns jätte bra. Kalle var hur fin som helst och jag är såå glad. Det enda som kommer att fattas är min mammas grattis och det är som en tagg i hjärtat. Men jag kommer inte låta henne bestämma över mitt liv, jag är lycklig och det är de viktigaste =)

Har egentligen inte så mycket och skriva om själva förlovningen mer än att det är gjort och att vi är lyckliga!!
Vi älskar varandra och vill leva tillsammans och det är underbart.
Så håll i hatten om det nu fungerar gifter vi oss om två år =) Hahah en bit kvar men varje dag räknas.

Nu ska jag gå och äta kladdkaka med Adrian och mysa, vi har bakat och allt.

Puss och kram på er alla fina människor!

Vilken j-la dröm då !!!

Jag skäms idag =( I morgon är min stora dag då jag förlovar mig med älskling och jag drömde inatt att jag var otrogen... Har haft värsta klumpen i magen sen jag vaknade. vad kan det betyda???

Jag har tänkt och tänk, jag är bäst på att över tänka om man nu kan det! Jag är säker på min sak och jag vill inte leva med någon annan än honom. Varje gång vi ses så känner jag mig hemma och jag är fortfarnade kär efter alla dessa år och nedförsbackar vi gått igenom. Är inte det äkta kärlek eller?? Hmm jag får ta och komma över den där drömmen i natt. Det sägs ju att drömmar brukar vara motsatsen till vad det igentligen är så kör på den!!

Idag ska jag ner på stan med Adrian och köpa till det sista tills i morgon, måste ju piffa upp mig och göra morgondagen till något extra =) Hjälp vad jag är nervös. Men herregud vad jag är löjlig, men jag har alltid ansett mig som en fri fågel och gjort precis vad jag velat och nu ska jag bli ringmärkt!!  ÖhÖh men jag får hoppas på att han lyfter mig under vingarna och inte kappar dom =) Jag tror på oss, nog med att var nervös =)

Syrran kommer hit idag och ska mysa med oss, hon har en fin bebis i magen och jag blir då moster =))) Jag ska bli moster, det ska bli något nytt. Tycker alla väntar barn just nu, värsta babybomen.. men de är ju så söta.

Hmm tankarna går till Hanna när jag tänker på bebisar. Jag har fortfarande inte sett röken av henne eller mina gudbarn =(  Hade ju velat dela glädjen och den sorg hon endå bär med sig. Men jag vet inte vad jag ska göra. Ibland får man inse att man inte kan hjälpa. Jag önskar iaf att jag kunde göra något. Men förhoppningsvis vet hon att jag finns om det är något.

Svårt det där och känna att man räcker till, man har i bland för mycket i sitt huvud och då är det svårt att få något överhuvudtaget gjort. Har mormor och Kurt i huvudet hela tiden, måste ju finnas där för dom just nu. Jag kanske inte har kurtan kvar hur länge som helst =( men man håller ju tummarna för det bästa. Svaren kommer idag!!


Badkaret kallar nu på mig och vill att jag kommer och bubblar runt lite... Puss på stjärten


Tråkigt!

Jag har inget och skriva idag =(  Har inte hört något ifrån mamma som åkte till Thailand igår så där fanns det fanns det inte kul och skriva om heller. Ska jobba om en halv timma så skulle behöva gå men det är med tråkigt =P

Ska vara alldeles själv ikväll med för Adrian är på nattis och det är inge skoj för ja ghar inget planerat efter jobbet.

Saknar älskling med och vi ska inte ses fören på tisdag.
Men det är iaf en jätte KUL sak för då förlovar vi oss =)
Ska tänka på det och då kanske jag blir på bättre humör!!

Puss på er muntterGökar!!

Helg på G!

Fredag idag och jag ska jobba hela helgen, tycker det ska bli rätt skönt eftersom jag mest bara pluggat den här veckan. Pratade med Kurt och mormaor nyss och de lät ju små.  Jag blir så ledsen och höra de såå nedstämda. Om det fnns något jag kunde göra!! Jag önskar att jag för en dag kunde få kunna trolla och göra Kurt frisk. Jag vill ha min morfar kvar ju.

Har bestämmt att jag ska åka och hälsa på gammel mormor med nu när det är sportlov, herre gud man är mer med sina gamlingar på jobbet en sina egna släktingar, sjukt! Hon är ju endå 97år och man får vara glad så länge som hon finns här på jorden med oss. Love here.

Annars så händer det inte mycket i mitt liv, pluggar, jobbar och slappar när jag inte gör det. Har varit på massage den här veckan och det var underbart. Det borde verkligen alla unna sig själv för det ger så mycket.

Idag fyller min vän Nenne med, jag kan inte besöka henne som vanligt! Har typ blivit en vana på ett tråkigt sett. Har inte firat med henne på år och dar.
Men ett stort grattis till henne iaf!!

Nu är det bara 4dagar kvar tills den stora dagen, jag börjar bli lite nervös. Det är så STORT och jag har svårt att se mig med en ring på fingret. Men så är det, jag älskar honom massor och jag vet att det är rätt. hahah nu låter det som jag ska gifta mig =P men så ligger det inte till. Förlovad där imot... hahahah jag förlovad!!

Jaja puss på stjärten och ha en fin helg


Snacka om att vi är ute =P

 Hahah jag och Malin har pratat massor om att vi blivit gammla och inte alls är med i svängarna längre. Och eftersom det finns bildbevis på det är de ju ännu mera tragiskt =P

Ska gå över till Malin nu ikväll och dricka några öl och prata lite skit om livet och om allt som inte rör oss =P  Nää men vi träffas så sällan nu när vi båda har ett liv!! hahah nää men det blir så när man blir vuxen har jag hört.

Snacka om att man inte hänger med längre, har inte tänkt på det så mycket fören nu med klassfesten och så men vi börjar allvarligt talat gå ner oss.

En del säger att man blir bättre med åren som en flaska vin men jag vet inte om jag håller med.
Visst är det skönt och slippa kraven som man har när man är ungdom och så men det dyker ju upp nya när man blir äldre med.

Ja det var det!! Annars så har dagen beståt av plugg, semelkastning med Adrian och inte så mycket mer.
Är jätte missnöjd med mitt arbete som jag lämnade in idag. Känns jätte tråkigt =(

men men vi får se hur det går med det. Med min tur får jag göra om det!!

Näpp men trevlig helg på er söta! Puss

Pieces of me..

Då var det torsdag och snart har en hel vecka gått igen. Väntar på att klockan ska bli ett så vi kan gå till doktorn.
Adrian ska få ta blodprov och kolla halsen. Stackarn, han hostar ju hela tiden och har inte kunnat äta sen i lördags.

Skulle behöva åka ner på stan idag men jag får väl vänta och se vad de har och säga om Adrian först.

Annars så är allt som vanligt, sitter här inburad och slår huvudet i väggarna =P

Men igår var "farmor" en räddande ängel och tog Adrian en stund så jag fick gå en powerwalk och gå och sola =)
Det var helt underbart, gud vad lite frisk luft och "sol" kan göra med än.

Har gått en vecka sedan Hanna och bebisarna kom hem och vi har fortfarande inte setts =( Tråkigt, har ju saknat henne men vill inte ligga på och tjata. Känns som om hon har så det räcker!
Har sett pojkarna på fler kort nu iaf och de är sååå söta. De är ju faktiskt lite mina pojkar med (gudmor).

Ja hoppas att det blir en bra vecka på måndag, men nya och friska tag. Har massor och plugga in och sedan börja pussla ihop sig själv igen!  

Puss på er!!


det kan inte va sant!!

 Mitt Hjärta gör väldigt ont just nu!!

Har precis fått ett samtal som bekräftar att morfar kurt har cancer och som kanske inte går och bota.
Det kan bara inte va sant!! Snälla säg att någon varit elak och bara hittat på, jag vill inte!!

Kan det aldrig bara få vara lugnt i den här familjen. Är inte inte de ena så är det de andra, vad har man gjort för fel?
Jag har alltid trott på karma men kan faktiskt inte komma på vad vi gjort som är så hemskt att vi förtjänar allt det här.

Jag ber nu om att det inte har spritt sig ner till magen och att det finns hopp...

Tårar rinner och jag undrar om de någonsin kommer få sluta rinna. Snälla kan det inte finnas ett slut på all olycka någon gång?! *orka*

Skit ska skit ha..?!

Grrr är sååå trött,irriterad och uttråkad så jag dör snart!!  Inget går som jag vill.

1. Jag har kört fast i mitt skolarbete så jag nu ligger efter och det är inte bra.

2 Adrian är sjuk och har varit det i 4dagar nu.

3. Min "morfar" har åkt ambulans till sjukan och de verkar inge bra =(  *ledsen*

4. Har inte träffat älskling på 2½ vecka.

Fy fan, usch.. jag vill krypa under täcket och inte komma upp på ett år eller något. Snälla får jag!!

Jag tycker inte om de här dagarna alls, vill skrika ett ronja rövare vrål!!!!




Walking away

Har tänkt massor sen jag fick min inbjudan till 10års jubileum med klassen ifrån Göksten. Man var ju inte en ängel i skolan och det kommer man plötsligt ihåg nu.
Jag vill jätte gärna gå, tror vi skulle ha skit kul =) Men fy fan vad man får skämmas för det man gjort en gång i tiden. Jag har iaf kommit lite längre i livet nu och det är jag stolt över. Har en underbar son, jobbar, pluggar, ett fint hem och underbara vänner. Vad mer kan man begära i livet?!

Bara och köra eller vad säger ni?

Ja annars är allt som alltid. Ska gå på bio idag med Adrian, Helena, Simon, Malin och Alex. Vi ska se ekorrefilmen =P hahaha kommer inte ens ihåg vad den heter.
Tur att Helena styr upp allt sånt där =)

Sen jobbar man resten av helgen som alltid. Men man måste ju överleva så vad gör man inte. 6:e helgen i rad =/

Ja föresten så har Hanna och barnen kommit till eskilstuna nu =) Jag längtar sååååå mycket tills vi ses. Miss my girl
 och pojkarna med förstås!! Se så söta  -----> Albin  Elvis

Helt underbara och sååå små... love =))

Nää dags och börja dagen nu men ha det bäst så hörs vi... puss

RSS 2.0