HundVakt!

image21    Då vart man hundvakt åt elva hundar =P Hahhah bara så där liksom, syrran fick ett panikfall och behövde åka till stan och jag får då sitta i en liten etta med elva valpar och en Trixi.

Bara och ta med sig pluggböckerna och försöka få något gjort där. Annars så är det ju valborg idag och det finns ingen sol ute. Vad ovanligt va- Nej!!  Tråkigt med tanke på att det varit soligt varje dag den här vecka men sen kommer denna dag då man vill vara ute då ska det vara mulet och trist. BORING!

Får väl se om man traskar ner till elden senare iaf, brukar ju gå med farmor, farfar och göteborg ligan =) Har nästan blivit en tradition, trevligt! Vore kul om tvillingarna + föräldrar kunde följa med oxå, hoppas på att de fått sin vagn =) Mina söta tvillingar, de är helt underbara. Jag är inte ett dug avis -näää lovar !! Tur att de är två för då får man iaf låna en hahah. De är bra det.

Nope nu måste jag klä på mig och traska till valpgänget.. .puss på er!! Och hoppas ni får en fin valborg


Det var den helgen =)

image20 Här är vi!! hahah vilken kväll det var då =) Vi hade 60 -70 talsfest på jobbet i fredags och det vart lyckat.
Alltid kul med utklädsel och lekar, jag vann faktiskt två priser, det ni!!! Jag vinner ju fasen aldrig något så det var på tiden!! Så det var fredagen det!!

Lördagen bestog utav att vara bakis och slappa med sonen min. Godis en bra rulle, och pizza, kan ju inte bli bättre!

Och idag ska jag och syrran plus ponken till Tuna Park och shoppa. Adrian behöver nya skor och jag vill handla något jag med =) Och måste hjälpa syrran och leta efter en gravidjacka, hahah finns det något sånt?!
Men hon måste ju få på sig något iaf =)

Japp så har min helg sett ut, helt klart lyckat +++++

Puss på er!!


Jävla skit Q8...

Usch och fy vad jag är sur just nu!!!!! Var på Q8 och skulle hämta ut mitt paket , de drar kortet och inget händer. Drar det igen och igen och tillslut så stog det bara att de inte fanns pengar. Skumt tyckte jag som visste att jag hade pengar på kortet! Åker upp till minuten och tar ett kontoutdrag och där stog det att de var draget samma summa som jag skulle ha betalt för mitt paket. Jävligt skumt, åker ner och säger att de vist dragits pengar (337,50kr) ifrån kortet och visar kontoutdraget men då säger de att jag inte får mitt paket utan får kontakta banken på måndag!!!

Jag baaa hallå är ni tröga i hela huvudet eller!!!

Det var bara för mig och åka hem utan paket och utan 337.50 på kontot!! Liksom vad var det som hände??
Kul och bli blåst, hahah fattar inget!!

Jaja bara och gilla läget alltså =P

Min gumma!!

Fick en fin låt av en gammal vän idag, den handlar om våran vän som gick bort år 2002. Kan ju säga så här, jag bölade och bölade. Usch hur kan en människa få lämna jorden så ung, hon hade ju inte ens börjat levt!!!

Men jag har väldigt många och fina minnen och de håller jag nära mitt hjärta alltid.

Jo vars, annars har dagen varit bra. Jobbat, och varit på stan med Adrian och köpt paket tills i morgon. Ovanligt att han är bjuden på kalas :P
Köpte även en tröja till festen på jobbet som har temat 60/70 talet! Hahah den är såååå ful men den passar =)
Ja kvällen består utav mys med sonen annars. Det blir en lugn helg med mys och plugg. Men på söndag ska vi till Örebros badhus =) Hade lovat barnen så jag och Helena åker iväg.

Japp så är planerna!!

Puss på er!!

Söta ponkarna!!

  Elvis!        Albin!


Idag har jag äntligen fått träffa mina söta underbara små gudbarn =)) De var hur små som helst och var bamse söta. När det var dags och åka hem hade jag lust och stoppa de under tröjan och smita iväg.
Men då hade säkert Hanna blivit ledsen på ögat =P

Tror nog jag svänger förbi en sväng på måndag med när jag endå är på sjukan med syrran. Man blir ju inte barn sugen, nää lovar!!

Hela dagen har faktiskt varit bra, solen lyser till och med så lyckligare kan man inte bli!

Har inte något mer att skriva så återkommer någon annan dag.

Kramisar på er

Leave me alone!!

Hhoho... Jag har lämnat in ett arbete så nu hoppas jag på att min ångest lämnar mig i fred. Fan inte kul och vakna på nätterna av sitt eget samvete, fy fasiken!!

Nää men jag får va stolt att jag tog mig i kragen och pluggade igår och skrev klart allt idag. Hahah nu har jag bara år kvar och ta igen =P Nää men jag måste skaffa mig lite disiplin, vet någon vart man kan köpa det?!

Hmm annars så är allt som vanligt. Ska jobba ikväll så ska hämta Adrian ifrån skolan snart så jag hinner få se lite av honom. Sen går han till farmor när jag jobbar, vad skulle jag göra utan den damen!! Love her!

Solen lyser nu med, hmm kan bli en riktigt bra dag det här =) *hoppas*
 Kanske ska ta och glida förbi amarant och fika med ponken, det slår jag fast vid!

Japp nog för nu!! Puss å kramen på er

MYSHELG!!

Japp den här helgen har varit bra så här långt =) Igår var syrran här på dagen och det händer inte för ofta. Framåt kvällen dök Helena upp och det blev cigg, öl och yatzy på balkongen. Hahah invigning 2008 =)
Och när hon stack framåt tio kom Carro över och vi fortsatte med någon öl och massor med snack!!

Så bedömningen av gårdagen var mycket bra +++


 Och idag har vi varit hos Sandra med mamma och mormor och fikat lite. Det var kul!! Och nu ska jag och Adrian bara mysa framför film och med godis och gottiz!!
Men vi får se om han somnar  som alltid och då blir det jag och jag som får mysa :P Men hoppas på det bästa!!


Och imorgon blir det städ och sen på kvällen jobb!! japp man måste jobba för att få ha någonstans att bo. Sämst men så är det :P Nää jag trivs med mitt jobb så det funkar!!

Ja det var en sammanfattning av min helg, hahah innehållsrik ;)

Puss på er!!


Är jag Cp eller??!

Hmm sitter här och är irriterad över en grej som jag inte har en aning om att jag kan vara det över! Men jag tänkte att skriva hjälper alltid så vi gör ett försök och säg gärna till om ni tycker jag är cp =P

Fick idag höra att mina förra bonus mamma som jag  levt med i många många herrans år har ansökt om att ha en av mina närmsta vänner  till kontaktfamilj till sin minsta. ( det är inte min syster)

För mig kom det som en chock, jag kände mig liksom hel dum!!!!

Varför just en av mina vänner som jag umgås med väldigt mycket och min son leker väldigt mycket med hennes barn. Jag tycker allt känns för nära! Förstår ni mig eller är jag ute och cyklar?

Jag har idag en skaplig relation med min förra "bonusmamma" , hon har min lillebror boende hos sig och vi jobbar på samma ställe. Tycker det bara är till problem och dra in mina vänner i min så kallade familj. Det känns inte bra.

Kanske är jag bara löjlig men jag vill ju liksom inte ha mina vänner och familj under ett och samma tak när jag vill umgås !! Alltså är man med vänner så vill man ju det komplikations fritt och det känns inte som om det kommer funka.

Skönt och skriva, känner redan hur tyngden på mina axlar rasar. Tror det bästa är och förklara hur jag känner och sen får de göra som de vill. Eller?!

Ajaja bara problem =P

Hahha annars är iaf allt bara bra med mig. Jobbar och försöker smiska mig till och plugga. Har varit sämst på det!!

Jag ska iaf bli bättre på att blogga lite, känner att jag saknat det Men konstigt att de alltid kommer fram när man har något i huvudet som rör sig.

Kram på er!! pusss

RSS 2.0